Szeretnél több vásárlót szerezni az Instagram profiloddal?

Több elkötelezett követőt, nagyobb ismertséget és ezáltal több vásárlót és profitot szerzünk neked.

Az én sztorim…

2017 elején vágtam bele az első üzleti Instagram profilom elkészítésébe (@produktivitas_egyetem), amit azzal a céllal hoztam létre, hogy népszerűsítsem a produktivitásról szóló blogomat.

Nagy lelkesedéssel vágtam bele a profilom kezelésébe, azonban viszonylag hamar szembesülnöm kellett azzal, hogy az nem növekedett a vártnak megfelelően (ekkor tartottam 132 követőnél).

A legjobban az zavart, hogy elég sok időt töltöttem el azzal, hogy az akkori tudásomnak megfelelően a legjobb tartalmat készítsem el, és a legjobbá tegyem a profilom.

De nem adtam fel, hanem elkezdtem kutatni megoldások után, és kipróbáltam mi hoz eredményeket. Így jutottam el 4 hónap alatt 10000 követőig.

Ezt követően ezt a stratégiát még számos másik profilon is kipróbáltuk. Azt tapasztaltuk, hogy ezek a profilok is a produktivitás_egyetemhez hasonló hirtelen növekedést értek el.

3

Merült már fel benned, hogy…

…szeretnél felépíteni egy népszerű Instagram profilt, amely termeli neked a vásárlókat, ügyfeleket?

…szeretnéd ebből a platformból te is kihozni a legtöbbet, de nem tudod hogyan csináld, esetleg túl lassan haladsz?

…már sikeresen használod az Instagramot üzleti célokra, de nagyobb követőbázist szeretnél?

…túl sok időt vesz igénybe a profilod menedzselése, amelyet szívesebben fordítanál más dolgokra?

Tudunk segíteni a gyors növekedésben!

Az Instagram a vizualitásról szól. A tartalmadnak szépnek és egységesnek kell lennie. Ez az egyik alapfeltétel, ahhoz, hogy kövessék a profilod.

A másik fontos dolog, hogy minél több ember szeme elé kell kerülnöd, főleg olyan emberek elé akik érdekeltek lehetnek a termékedben vagy a szolgáltatásodban.

Sok keresés és kísérletezés után sikerült kialakítanunk azt a stratégiát, mellyel hirdetési költségek nélkül, gyorsan tudjuk növelni a követőtáborunkat. Ráadásul olyan emberekkel akik érdekeltek a szolgáltatásunkban.

Képzeld el, hogy hirdetési költségek nélkül, garantáltan és folyamatosan növelheted a közönséged, akiket tovább tudsz irányítani a weboldaladra vagy a termékedre.

Ezeket az embreket napi szinten eltudod érni a magas organikus elérés miatt, így a követőidnek napi szinten tudsz üzenni, kapcsolatot tartani és ajánlatot tenni.

HOGYAN MŰKÖDIK A STRATÉGIÁNK?

PIACKUTATÁS

Felkutatjuk azokat az oldalakat, melyek hasonlóak lehetnek a tiedhez és megkeressük a potenciális célközönséged.

CÉLKÖZÖNSÉG PONTOS MEGHATÁROZÁSA

A lehető legpontosabban becélozzuk azokat az embereket, akiket nagy valószinűséggel érdekel a profilod.

KÖVETŐSZERZÉS

Interakcióba lépünk a célközönségeddel, akik így tudomást szereznek a profilodról és bekövetnek téged.

MIT MONDANAK RÓLUNK ÜGYFELEINK?

Mit mond Herjeczki Martin a szolgáltatásunkról?

“Fellendítették a webshopom forgalmát.
  • precízek
  • ügyfélközpontúak
  • oda-vissza ismerik az instagram platform fortélyait
  • rugalmasak
  • egyénre szabott egyedi javaslatokkal állnak elő
  • folyamatosan optimalizálják a futó projekteket”

Herjeczki Martin
webshop tulajdonos
@_gemstone_gallery

Mit mond Ferenczy Gergő a szolgáltatásunkról?

“Az InstaProjekt szolgáltatása várakozáson felül teljesített. Azon túl, hogy automatizálták a követőszerzést, jópár megrendelés is érkezett Instáról, ami előtte nem volt jellemző.

Influencerek is megkerestek minket az Instás aktivitásunknak köszönhetően, amiből több kollaborációt is sikerült összehozni!”

Ferenczy Gergő
webshop tulajdonos
@truewoodbrand

Mit mond Kincses Nándor a szolgáltatásunkról?

“Nagyon sokat segítettek a srácok, és minden kérdésemet sikerült megválaszolni, úgyhogy kételyek nélkül vágtunk neki a közös  munkának. Bizakodva álltam ehhez a dologhoz, de nem gondoltam volna, hogy ez ennyire sikeres lesz. Úgy gondolom, a közös munka meghozta gyümölcsét. Azóta is számos megkeresés érkezett, melyek meg is valósultak, így igazából teljesen kifizetődött a közös munka.”

Kincses Nándor
Tetováló
@kincsesn

Mit mond Annus Tímea a szolgáltatásunkról?

“Nekem nagyon sok időt, és energiát megspórolt az Instaprojekt azzal, hogy nem nekem kellett nulla ismerettel kikutatnom, hogy milyen tartalmakat osszak meg a célközönségemmel, milyen hastegekkel, egyáltalán hogyan szerezzek követőket?

Gyorsan, és pontosan dolgoztak, és az elvárásaimat túl is teljesítették.”

Annus Tímea
webshop tulajdonos
@urbanpets.hu

Miért minket válassz?

Már számos Instagram profilnak építettünk elkötelezett követőbázist.

Folyamatosan képezzük magunkat és teszteljük a legújabb stratégiákat, hogy mindig tudásunk legjavát kaphasd.

Időt spórolunk neked azáltal, hogy átvállaljuk a profilod felfuttatását, amit arra tudsz fordítani, amire csak szeretnél.

A közös munka során odadjuk neked az eddig szerzett tapasztalatunkat, hogy neked csak az eredményeket kelljen élvezned.

VÁLASSZ CSOMAGJAINK KÖZÜL

 Garanciát vállalunk

Amennyiben nem tudnánk bitosítani a havi megígért követőszám növekedést, akkor addig folytatjuk ingyenesen a szolgáltatást, amíg el nem érjük az ígérteket.

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Hogyan működik a követőszerzés?
A követőszerzés stratégiájának lényege, hogy a profilod nagyon sok másik Instagram profillal kerül interakcióba többnyire követés formájában. Így ezek a felhasználók tudomást szereznek a profilodról. Amennyiben érdekesnek találják, bekövetik azt, így folyamatosan növekszik majd a követőbázisod.

Fontos, hogy ezek a követők valós emberek, akik azért követik be a profilod, mert érdekesnek találják azt.

Hogyan mondhatom le a szolgátatást, van-e hűségidő?
A szolgáltatást bármikor lemondhatod mindenféle kötelezettség nélkül. Mivel szolgáltatásunk havidíjas, lemondás esetén az az aktuális hónap végéig tart. A szolgáltatásra minden hónap után újra elő kell fizetned, ha folytatni szeretnéd. Ha nem szeretnéd tovább használni, csak annyi a dolgod, hogy nem fizetsz elő a következő hónapra.
Meg kell adnom a bejelentkezési adataim ?
Igen, szükségünk van a bejelentkezési adataidra, a szolgáltatás elvégzéséhez. Bejelentkezési adataidat bizalmasan kezeljük, csak a munka elvégzésáhez használjuk és nem adjuk ki harmadik félnek.
Megmaradnak a követőim, ha lemondom a szolgáltatást?
Igen, a követők a tieid maradnak, hiszen ők valós emberek, akik azért követték be a profilodat, mert az érdekelte őket. Minden eredmény, amelyet a közös munka során hozunk neked, a tiéd marad.
Tudom használni a profilomat a szolgáltatás ideje alatt?
Igen, ugyanúgy tudod használni a profilod, ahogy a szolgáltatás igénybevétele előtt. Az a kérésünk, hogy a szolgáltatás ideje alatt az Instagram limetjei miatt ne kövess be sok másik profilt, illetve ne lájkold tömegesen.
Vállaltok garanciát a munkátokra?
Igen, munkánkra azt a garanciát vállaljuk, hogy ha nem tudjuk megszerezni neked az adott hónapra a csomagban előírt követőszámot, akkor addig ingyen végezzük a szolgáltatást, amíg a választott csomagban foglalt követőszám növekedést el nem érjük. Tehát a havi csomagban foglalt követőszámot mindenképp megszerezzük neked a havi árért. Az eddigi munkáink során ezt a garantált követőszámot mindig túlteljesítettük.
Valódi követőket szereztek?
Igen, a követők valós felhasználók, akiket pontosan becélzunk egy piackutatás után, hogy ők a legrelevánsabbak legyenek számodra.
Biztonságos ez a szolgáltatás?
Teljes mértékben biztonságban van a profilod. Olyan tesztelt beállításokkal dolgozunk, hogy az semmilyen szabályt nem sért meg az Instagrammon. Egy ügyfelünknél sem adódott még probléma.

Töltsd ki az űrlapot !

Felvesszük veled a kapcsolatot, és megbeszéljük, hogy hogyan tudunk neked segíteni.

Melyik csomag után érdeklődsz ?

11 + 10 =