A felhasználóneved a vásárlásnál használt e-mail címed @ előtti része (tehát tamas.93@gmail.com esetén tamas.93), a jelszavad pedig Te adtad meg a rendelés során.

Ha problémád adódik a belépésnél, elfelejtetted a jelszavad, kérlek kattints az “Elfelejtette jelszavát?” gombra. Ezt követően a következő oldalon add meg a felhasználóneved vagy a vásárlásnál használt email címed. Ezután kapsz egy emailt, amelyre kattintva választhatsz új jelszót.

Ha bármilyen egyéb kérdésed, problémád merült fel a tréningek elérésével kapcsolatban, kérjük írj egy e-mailt az info@instaprojekt.hu címre.

Útmutató a tréningek eléréséhez

 

Minden videótréningünk eléréséhez szükséges, hogy be legyél jelentkezve ezen az oldalon a vásárlásnál kapott felhasználóneveddel és jelszavaddal, amit emailben küldtünk neked el.

Miután megtörtént a bejelentkezés, a jobb oldalon található gombok segítségével elérheted az általad megvásárolt tréning(ek) vezérlőpultját, ott pedig hozzáférsz a tréning videóihoz.

Ha elfelejtetted a jelszavad, kattints a bejelentkezés gomb fölött található “Elfelejtette jelszavát?” linkre.

Ha bármi problémád adódik a tréningek elérésénél, kérjük írj egy emailt az info@instaprojekt.hu email címre.

4 tipp, amellyelhavi 1000 új követőt szerezhetsz Instagramon.

 

 

Írd be az e-mail címed az útmutató letöltéséhez.

Az e-mail címed lenti mezőbe történő beírásával igényled az ebook-ot, és a későbbiekben rendszeres információ küldését olyan témákkal és ajánlatokkal kapcsolatban, amik érdekesek lehetnek a számodra.

redirect=https://instaprojekt.hu/ebookkoszonomoldal/