INGYENES ONLINE TRÉNING

(Az elérhető időpontokért kattints a “JELENTKEZEM A WEBINARRA”gombra!)

(Az időpontoknál az “am” délelőttöt, a “pm” délutánt jelent.)

Hogyan tudod teljesen feltölteni a vállalkozásodat új vásárlókkal Facebook hirdetések segítségével anélkül, hogy ez sok pénzedbe és idődbe kerülne?

90 PERCES ONLINE ELŐADÁS:

Mi az a stratégia, amellyel eredményesen szerezhetsz ügyfeleket, vásárlókat Facebook hirdetésekkel – Valós esettanulmánnyal szemléltetve

Hogyan optimalizáld a Facebook hirdetéseid, hogy többszörös megtérülést érj el?

Hogyan tudod 30 perc alatt elkészíteni a hirdetésekkel való vásárlószerzés technikai hátterét, még akkor is, ha semmit nem értesz a technikai dolgokhoz?

Ingyenes részvétel – a helyek száma limitált 100 résztvevőre

Dudás Andor és Horváth Gergely az elmúlt évben vállalkozások tucatjaival dolgozott együtt az online értékesítésük felfuttatásán a Facebook és Instagram felhasználásával.

 

Ebben a lényegretörő online előadásban azt mutatják be, hogy mi az a stratégia, amellyel eredményesen töltheted fel a vállalkozásod új érdeklődőkkel, ügyfelekkel, vásárlókkal.

 

Az elhangzottakat már közvetlenül a webinar után is alkalmazni tudod a saját vállalkozásod esetén.

 

Az elérhető időpontok megtekintéséhez és a jelentkezéshez kattints a “JELENTKEZEM A WEBINARRA” gombra és válaszd ki a számodra megfelelő időpontot!

Néhány visszajelzés amelyet a webinarjaink közben kaptunk:

A webinarra való jelentkezéshez kattints az alábbi gombra, a felugró ablakban válaszd ki a Neked legmegfelelőbb időpontot, majd add meg a neved és az email címed. Ezt követően emailben elküldjük neked az előadás megtekintéséhez szükséges linket.

4 tipp, amellyelhavi 1000 új követőt szerezhetsz Instagramon.

 

 

Írd be az e-mail címed az útmutató letöltéséhez.

Az e-mail címed lenti mezőbe történő beírásával igényled az ebook-ot, és a későbbiekben rendszeres információ küldését olyan témákkal és ajánlatokkal kapcsolatban, amik érdekesek lehetnek a számodra.

redirect=https://instaprojekt.hu/ebookkoszonomoldal/