INSTAGRAM MESTERKURZUS

Hozd ki a maximumot a social média legújabb nagyágyújából és töltsd fel a vállalkozásod új vásárlókkal és ügyfelekkel lépésről lépésre a segítségünkkel.

A legtöbben azért nem érnek el sikereket az Instagramon, mert:

1. Azt hiszik, hogy csak sok követőre van szükségük és a vásárlások maguktól érkeznek majd.

Amikor annak idején elkezdtünk  az Instagrammal foglalkozni és próbáltunk érdeklődőket generálni, mi is ezt hittük. A követőink számát sikeresen megnöveltük, de feliratkozókból, érdeklődőkből nem sokkal többet tudtunk generálni, mint azelőtt.

Majd később marketinges tudásunkat bevetve, elkezdtek dőlni az e-mail címek.

2. Az eredményeket biztosító dolgok helyett kisebb, jelentéktelenebb dolgokra fókuszálnak.

Többen még ott vannak leragadva, hogy mikor érdemes megosztani a posztot. Nem mondom, hogy ez nem számít, de nem ez fogja az igazi eredményeket hozni.

Azok fogják learatni a babérokat, akik a vásárlás, következő lépés irányába tudják terelni az érdeklődőket.

Ez biztosítja az eredmények 80%-át, és ezt nem tudja a legtöbb Instagram-szereplő.

3. Egyszerűen nem foglalkoznak a követőikkel, csak el akarnak adni nekik.

Sokan ahelyett, hogy bizalmat keltenének és értéket adnának a követőiknek, rámennek a kőkemény értékesítésre.

Ha valaki úgy érzi, hogy ezzel a profillal bizony le akarnak nyomni valamit a torkán, akkor az nem lesz egy nyerő stratégia. Meg kell találni annak a módját, hogyan tudsz értéket adni és bizalmat kelteni a követőidben. 

A legtöbben azért nem érnek el sikereket az Instagramon mert:

Azt hiszik, hogy csak sok követőre van szükségük és a vásárlások maguktól érkeznek majd.

Amikor annak idején elkezdtünk Instagram-mal foglalkozni és próbáltunk érdeklődőket generálni, mi is ezt hittük.

A követőink számát sikeresen megnöveltük de feliratkozókból, érdeklődőkből nem sokkal többet tudtunk generálni mint azelőtt.

Majd később marketinges tudásunkat bevetve, elkezdtek dőlni az e-mail címek.

Az eredményeket biztosító dolgok helyett, kisebb jelentéktelenebb dolgokra fókuszálnak.

Többen még ott vannak leragadva, hogy mikor érdemes megosztani a posztot. Nem mondom, hogy ez nem számít de nem ez fogja az igazi eredményeket hozni.

Azok fogják learatni a babérokat, akik a vásárlás, következő lépés irányába tudják terelni az érdeklődőket.

Ez biztosítja az eredmények 80%-át, és ezt nem tudja a legtöbb Instagram szereplő.

Egyszerűen, nem foglalkoznak a követőikkel,csak el akarnak adni nekik.

Sokan ahelyett, hogy bizalmat keltenének és értéket adnának a követőiknek, rámennek a kőkemény értékesítésre.

Ha valaki úgy érzi, hogy ezzel a profillal bizony le akarnak nyomni valamit a torkán akkor az nem lesz egy nyerő stratégia.

Meg kell találni annak a módját, hogyan tudsz értéket adni és bizalmat kelteni a követőidben. 

Használd a tudásunkat, ha

szeretnél egy erőteljes, jól felépített üzleti vagy személyes profilt, amely építi a márkádat és a követőidből vásárlókat konvertál.

mielőbb el szeretnéd érni a 10 000 fős követőtábort, valós, célzott követőkből.

az új követőkből hosszú távú, hűséges vásárlókat szeretnél konvertálni, akik imádják a vállalkozásod.

szeretnéd, hogy lépésről lépésre vezetve megmutassuk neked, hogyan használd az Instagram legújabb eszközeit arra, hogy növeld az üzleted.

belefáradtál már a semmitmondó tanácsokba és eredményeket akarsz.

Egy hagyományos online tréning csak beszél arról, hogy mit kéne csinálni, mi megmutatjuk!

Hagyományos online tréning

Egy hagyományos online tréning
nagyon szépen előadja neked, hogy
mit kéne csinálni, de elő sem fordul, hogy gyakorlatban, valós példákkal szemléltetné az elhangzottakat.

Aztán ismét foghatod a fejed, hogy mégis hogyan kéne ezt megvalósítani.

Gyakorlatias online tréning

Ez a gyakorlatias tréning lépésről lépésre fogja a kezed és A-tól Z-ig konkrétan a gyakorlatban mutatja be, példákkal kikövezve a működő megoldásokat és azok megvalósítását.

Nem kell agyalni, hiszen a gyakorlati videók segítségével játszva tudod alkalmazni a tanácsokat.

Az Instagram marketing 5 területe

1. Fizikai termék eladása

Elmondjuk, mit kell tenned, hogy a megszerzett követőket a leghatékonyabb módon irányítsd tovább és  azt is, hogy hova érdemes. Illetve megosztunk jó néhány  letesztelt módszert, melyek azonnali vásárlásra buzdítják a követőidet. Ezeket a tippeket biztos, hogy nem fogod mástól hallani.

3. Tanácsadás eladása

Itt hatványozottan fontos, hogy hogyan prezentálod magad az Instagramon, hova irányítod és mit kezdesz a továbbiakban az érdeklődőiddel. Amellett, hogy ki fogod hozni a maximumot az Insta jelenlétedből, ennél is tovább megyünk és fejleszteni fogjuk az Online marketinged is.

5. Influencerség

Az Influencerekkel való együttműködés egy jó hirdetési forma. Elmondjuk, hogyan tudsz óriási követőtábort építeni és hogyan tudsz együtt dolgozni márkákkal, vállalkozókkal. Ez a hirdetési forma egyre népszerűbb lesz , szóval óriásit nyer, aki most vág bele.

2. Szolgáltatás eladása

Konkrét tippeket adunk, mivel tudod bevonzani az ügyfél-jelölteket és mit kezdj az érdeklődőkkel.

Fontos, hogy miután létrejött a bizalom irányunkba a profilunk alapján, megmondjuk az érdeklődőnek a következő lépést, és egy olyan ajánlatot tegyünk neki, amire könnyű igent mondani.

4. Helyi vállalkozás

Ha olyan vállalkozásod van, ami konkrét helyszínnel rendelkezik és kifejezetten oda szeretnél vendégeket termelni magadnak, akkor fontos, hogy átadd azt az életérzést, amelyet a hely felkeresésével élhetnek át a vendégeid. Elmondjuk, hogyan tudod elérni, hogy téged válasszanak.

Hogyan fog megváltozni az életed, ha alkalmazod ezt a tréninget?

INGYEN szerzel ÚJ vevőket, ügyfeleket!

Az Instagram használatának legnagyobb előnye, hogy költségek nélkül tudsz majd ügyfeleket szerezni, úgy, hogy ők keresnek majd meg téged!

INGYEN építheted a listádat!

Ha megtanulod, hogyan használd eredményesen az Instagramot, rövid időn belül tucatjaival érkeznek majd a feliratkozók. Ami neked egy fityingedbe sem fog kerülni!

Élvezni fogod az Instagram használatát!

Hátradőlhetsz, mert ha követed, amit mondunk játszva fogod használni a mindennapokban, aminek ez eredménye az lesz, hogy növekedni fog az üzlete!

Sosem fogysz majd ki a tartalom ötletekből!

Nem lesz több fejfájás amiatt, hogy milyen tartalmat kéne megosztanod, hogy az a legjobb eredményt hozza számodra. Ezzel nem kell foglalkoznod többé!

Miért bízhatsz a tanácsainkban?

150+ ügyfél szavazott nekünk bizalmat eddig és vette igénybe szolgáltatásainkat és tanácsainkat. Kivétel nélkül mindenki elégedett volt sőt meg is említik alkalmanként, hogy sokkal többet kaptak tőlünk, mint amire számítottak.

Olyan márkáknál működünk közre az Instagram profil építésénél, mint a

Szentkirályi ásványvíz, Theodora, Magnesia Ásványvíz.

Valamint olyan sikeres profiloknál is mint például a ne pánikolj sportolj, produktivitás egyetem

Imádjuk az Instagram marketinget, folyamatosan tesztelünk és képezzük magunkat a témában.

HORVÁTH GREGELY

@szentkiralyi_asvanyviz

@magnesia.asvanyviz

@theodora.balaton

@nepanikoljsportolj

@produktivitas_egyetem

A TRÉNINGŐL MONDTÁK

A munkám a fotózás. Az Insta képcentrikus közösségi felület, így számomra a problémát a professzionális produktum megjelentetésének a módja jelentette. A tréningben a legtöbbet a képi üzenetek, prioritások pozicionálásának a megértése jelentette. Természetesen a követők számából az útkeresés helyes vagy zsákutcás irányai kitapogathatók, de valljuk be ez, igazán kisüzemi és időt rabló időszak volt. Természetesen folyamatosan tapasztaltam , de releváns visszajelzést, visszacsatolást komoly szakmai szinten a kurzus adott.

Az idő tényező komoly nyomást jelent. Az Insta működtetési funkcióinak megismerése felszabadított a napi robot posztolási robot alól az időzítő robotok megismerésével. Immár nem tétova, itt-ott elcsípett infók alapján posztolok, hanem figyelve az analitikákat találom meg a leg optimálisabb időt a képek megosztására.

Mivel a munkám jellege miatt nem tudok folyamatosan , egyszerre elmélyedni a tanagyagban, nagy segítség, hogy időről időre visszanyúlhatok az anyagba és az éppen aktuális kérdésnek utána olvashatok.

Összefoglalva, biztos hátteret check listet jelent a munkámhoz, megértettem a felület működését és ehhez próbálom felépíteni a tartalmamat, hogy eljussak azokhoz, akik a vállalkozásom célközönségét jelentik.

Szabó Barnabás

Én kezdőként nagyon hasznosnak találtam a  tréninget! Mivel nemsokára kész lesz az ékszer webshopom sokkal könnyebb lesz beindítani és vásárlókat szerezni az Instagramon!

Akiknek online vállalkozása van, vagy csak tervezi, nekik mindenképpen kell ez a tréning, hogy minél előbb vásárlásokat tudjanka behozni!

Balogh Mihály

Mire számíthatsz pontosan a tréningben?

1. Rész: Instaprofil beállítások

Túravezetőként részletesen megmutatjuk az Instagram profil részeit és pontosan elmondjuk mivel töltsd ki, mit írj bele, hogy az a legjobb eredményeket hozza számodra.
Plusz az alkalmazáson belül gyakorlatban is megmutatjuk, hogy minél gyorsabban menjen neked.

2. Rész: Tartalomstratégia kidolgozása

Megtanítjuk, hogyan találd meg a vállalkozásodra szabott legjobb tartalmat, hogy mágnesként ragadja meg az ügyfeleid figyelmét. Úgy tudod majd prezentálni magad, hogy a látogatókból hűséges követő, majd vásárló lesz. Azt is megmutatjuk, hogyan tudod megszerkeszteni a képeid.

+ Gyakorlati videók

3. Rész: Követőszerzés

Olyan módszereket tanítunk neked, melyekkel könnyen napi 30-50 új követőre tudsz szert tenni. Vannak olyan profilok melyek rejtélyes gyorsasággal tettek szert több 1000 követőre de nem osztják meg a titkukat. Mi tudjuk, hogyan lehet ezt elérni és megmutatjuk neked.

+ gyakorlati Videók

4. Rész: Engagement növelés

Ebben a részben megtanítjuk, hogyan tudod a követőidet a rajongóiddá tenni. A posztjaid alatt duzzadozni fognak a like-ok és a kommentek, aminek ez eredménye az lesz, hogy még több szem elé fog repíteni téged az Instagram algoritmusa.

+ gyakorlati Videók

5. Rész: Marketing stratégia

Itt kerül fel az i-re a pont. Elmondjuk, hogyan tudsz a leghatékonyabban eladni, ügyfeleket szerezni és pénzt termelni az Instagram segítségével. Akár fizikai terméket, szolgáltatást, tanácsadást, helyi vállalkozást vagy Influencer tevékenységet akarsz eladni Instán, személyre szabott megoldást kapsz tőlünk.

6. Rész: Appok, Tippek, Trükkök

Az Instagram jelenlétedet olyan extra appokkal, tippekkel és trükkökkel látjuk el, melyek egyszerűbbé és hatékonyabbá teszik majd a használatát. A posztjaid megosztását is automatizálni tudod, majd így nem kell vele napi szinten foglalkoznod.

BÓNUSZ 1

Instagram és Facebook hirdetés Tréning 20 000 Ft értékben

Mit szólnál hozzá ha amellett, hogy megtanítanánk neked az Instagram professzionális üzleti felhasználását, azt is megmutatnánk, hogyan tudod a legprofitábilisabb hirdetéseket készíteni, hogy az üzleted fénysebességgel növekedjen.

Felfedjük azokat a hirdetéseinket, melyek nekünk több száz feliratkozót és több tucat vásárlót eredményeztek.

Szeretnénk ha te is rendelkeznél ezekkel az információkkal, hogy abszolút egyeduralkodóvá válj a területeden.

BÓNUSZ 2

Zárt Facebook csoport 10 000 Ft értékben

Hozzáférést kapsz zárt Facebook közösségünkhöz, ahol megválaszoljuk minden felmerülő kérdésedet az Instagrammal kapcsolatban.

Nem marad nyitott kérdés, mindent biztosítunk ahhoz, hogy a lehető legtöbbet hozd ki az Instagram-ból.

Instagram

Mesterkurzus

4 órás gyakorlat orientált Instagram marketing Online oktatóanyag, melyhez bármikor bárhonnan korlátlanul hozzáférhetsz.

Elmondjuk, hogy mit, mikor, hogyan posztolj annak érdekében, hogy a célközönségedet mágnesként tudd vonzani.

Megtanítjuk azokat a követőszerző módszereket, melyekkel akár 10 000 követőt is szerezhetsz rövid időn belül

Megtudod, hogyan tudsz eladni és pénzt csinálni az Instagram profilod segítségével

Felfedjük a legjobb eszközeinket, melyekkel egyszerűen és hatékonyan tudjuk használni az Instagram-ot

100% Elégedettségi Garancia

Nálunk alapszabály, hogyha nem vagy 100%-ig elégedett a tréningünkkel, akkor a vásárlástól számított 30 napon belül kérdés nélkül visszafizetjük az árát. Így tekinthetsz erre úgy, hogy 30 napig nem megveszed, hanem kikölcsönzöd a tréninget.

Szerezd be most a tréninget, hogy a leggyorsabban növekvő social media platform a te zsebedet tömje ne a konkurenciádét.

A rendelést úgy tudod leadni, hogy az alábbi gombra kattintasz.
A következő oldalon írd be az adataidat a mezőkbe.
Bankkártyával és átutalással is tudsz fizetni, válaszd ki a neked tetszőt.

Kattints, a megrendelem gombra.

Ha bankkártyával fizetsz, akkor azonnal hozzáférsz a tréninghez és már kezdheted is használni a hasznos tanácsokat.

Ha az átutalást választod, akkor az összeg megérkezése után tudsz hozzáférni a tréninghez.

A vásárlás után, minden belépéssel és hozzáféréssel kapcsolatos információt e-mailben küldünk el neked.

Figyelem! Ez a tréning nem arról szól, hogyan tudsz csupán híres lenni az Instagram-on.

 

Ezzel a Tréninggel vállalkozók életét akarjuk megkönnyíteni, segíteni a tudásunkkal, hogy versenyképesek tudjanak maradni és a legmodernebb marketing eszközöket tudják a maguk hasznára fordítani.

A termékünkre büszkék vagyunk és tudjuk, hogy óriási segítséget nyújt azoknak, akik komolyan gondolják az Instagram üzleti felhasználását.

Ne feledd, ha ma megrendeled a Instaprojekt mesterkurzus tréninget, holnaptól már mindent tudhatsz az Instagram-ról és annak üzleti felhasználásáról.

Az Instagram növekedése miatt elkerülhetetlen, hogy ne jelenj meg rajta üzletként, mert ha így teszel hátrányba kerülsz.

Miért ne kerülnél inkább előnybe azzal, hogy te korábban kapcsoltál, mint a többiek?

 

Rendeld meg az Instaprojekt mesterkurzust most.

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Milyen fizetési módok vannak?
Tudsz banki átutalással, illetve bankkártyával is fizetni. Bankkártyás fizetés esetén azonnal hozzáférsz a tréning anyagához.

A bankkártyás fizetéstől nem kell tartanod, az adataid a legnagyobb biztonságban vannak, nem tároljuk és nem is látjuk őket. Egy kódolt csatornán keresztül közvetítjük az adatokat a bank felé.

Hogyan férek hozzá a tréninghez?
A tréning egy internetes tárhelyen található. Miután megvetted azt, azonnal kapsz ehhez a tárhelyhez egy belépési fiókot, amelyhez te választhatod meg a jelszót és a felhasználónevet.

Ezt követően bárhonnan és bármilyen eszközről hozzáférsz a tréninghez, az interneten keresztül. Olyan ez, mintha videót néznél Youtube-on.

Mi történik, ha nem tetszik a tréning, van rá garancia?

Minden tréningünkre 30 napos pénzvisszafizetési garanciát adunk. Igyekszünk úgy készíteni a tréningjeinket, hogy sokkal több értéket kapj benne, mint amennyi a tréning ára.

Ha valami miatt mégsem vagy elégedett,  akkor a tréning megvásárlását követő 30 napon belül szó nélkül visszafizetjük neked a tréning árát.

Meddig férhetek hozzá a tréninghez?
Ha megvásárlod a tréninget, örökös hozzáférést kapsz a videókhoz. Ez azt is jelenti, ha újabb anyagokat teszünk bele a tréningbe, akkor azt automatikusan és ingyenesen megkapod.

Abszolut nem értek az Instagram-hoz és más felületek kezelése is nehézkes. Én is megtudom majd csinálni az elhangzottakat?

Igen, a tréninget úgy állítottuk össze, hogy minden elméleti részt egy gyakorlati rész követ, ahol lépésről lépésre megmutatjuk mire kell kattintanod, mit kell csinálnod.

Mi történik ha változik az Instagram felülete?

A online tréningben sok olyan infót osztunk meg, amelyek az Instargam marketingben örökérvényűek maradnak.

A jelenlegi összes lehetőségre kitérünk a tréningben, és ha lenne még felmerülő kérdés, akkor azt a zárt Facebook csoportban megválaszoljuk.

Valamint, ha egy nagy újítás érkezne akkor természetesen további videókkal bővítjük a treéninget.