A truewood.hu  webáruház hamar realizálta, hogy nagyon megéri az Instagrammos jelenlét de a növekedés lassú és sok munkát igényel.

Miután elkezdtük a közös munkát egy hónap alatt 130 új e-mail feliratkozó és dupla mennyiségű bevétel érkezett nekik csak Instagramról.

 

Ügyfelünkről

 

A truewood.hu kiváló fa kiegészítőket (napszemüveg, óra és karkötő) forgalmazó webáruház. Termékeiket, az egyedi stílust kedvelő vásárlóknak ajánlják, akik kiszeretnének tűnni a tömegből.

Termékeiket a facebook-on keresztül is próbálták eljuttatni célközönségükhöz, de miután a facebook algoritmusa megváltozott ezért organikusan szinte már lehetetlennek találták, hogy eljussanak vásárlóikhoz.

Mivel nem is akartak vagyonokat költeni a hirdetésre, ezért az Instagram egy kiváló új lehetőségnek bizonyult számukra és a gyors növekedéshez igénybevették az Instaprojekt szolgáltatását.

Mielőtt elkezdtük volna a közös munkát a Truewood.hu már több hónapja jelen volt az Instagrammon, még sem azok az eredmények jöttek,amiket vártak. Arra számítottak, hogy elég csak jó minőségű képeket megosztaniuk ahhoz, hogy sokan bekövessék őket és a követők maguktól átfognak majd látogatni a webátuházukba.

Fontosak a jó minőségű képek de nem elegendőek. Az eredmény több hónapos jelenlét után 141 követő és néhány átlátogatás az oldalra. Instagram oldalukat truewoodbrand néven találod meg.

 

Hogyan segítettünk a Truewoodnak

 

Felvettük egymással a kapcsolatot és megkezdtük a közös munkát. A Truewood.hu a legnagyobb szolgáltatási csomagunkat választotta a Business csomagot, melynek segítségével igen szép eredményeket tudtunk elérni rövid időn belül.

Meghatároztuk, hogy hol találhatunk rá az Instagrammon belül azokra a felhasználókra, akik a potenciális vásárlóik lehetnek. Ezt követően elkezdtük generálni a releváns követőket a profiljuk számára.

Posztjaikat automatizáltuk, így levettük róluk annak a terhét, hogy minden nap időt szakítsanak erre, így több idejük maradt vállalkozásuk más ügyeit intézni. A posztokat mindig a legoptimálisabb időpontban posztoltuk ki, amikor a lehető legtöbb követőhöz jut el.

Ahhoz, hogy a legrelevánsabb közönséghez jussunk el, kigyűjtöttük nekik azokat a Hashtag-eket melyek lehetővé teszik ezt és minden poszt mellé alkalmaztuk is.

Ami még nagyon hasznos volt, hogy beállítottunk egy automatikus üdvözlő üzenetet, amit azok kapnak akik újonnan bekövetik a profilt. Ezt az üzenetet fellehet használni arra, hogy röviden bemutasd mivel foglalkozol és tovább irányítsd az érdeklődőt mondjuk a weboldaladra.

Mi üdvözlésképp megajándékoztuk az új követőket egy 10% kedvezményt biztosító kuponkóddal, melyet felhasználhatnak az első vásárlásukhoz. Ezzel is a mielőbbi vásárlás felé terelve az érdeklődőket.

Tanácsadásunkon pedig mindent elmondtunk nekik, hogyan tudják kihozni a legtöbbet az Instagram profiljukból. Konkrétan mit tartalmazzon a profilleírás, milyen képeket osszanak meg, Mi legyen a kép melletti kísérőszövegben, hogyan tereljék az érdeklődőket a weboldalukra.

Business Csomag

 

Erről a szolgáltatásunkról bővebb információt itt vagy a képre kattintva találhatsz.

A legszélesebb körű szolgáltatásunkról van szó, amivel a lehető leggyorsabb növekedést érheted el vállalkozásod számára.

 

 

Ebben az összefoglalóban az első hónap eredményeit fogom prezentálni.

2018 március 15-én indítottuk el a szolgáltatásunka a truewood.hu-nak.

Ahogy az alábbi diagramon láthatod, a szolgáltatás megkezdése előtt alig volt látogatója a weboldaluknak és határozottan látszik mikor kezdtek el jönni Instagrammról az érdeklődők.

 

 

A következő képeken az látható, milyen mértékben nőtt meg az Instagram oldaluk aktivitása.

 

      

 

Már az első héten 232 követővel bővült az Instagram profiljuk, illetve a tartalmaik 383%-al több emberhez jutottak el mint előtte.

Valamint azt is láthatjuk, hogy 88 érdeklődő kattintott át a weboldalukra.

A projekt alatt 416 érdeklődőt irányítottunk át Instagrammról a weboldalra, az alábbi diagramm az átkattintások számát mutatja napokra lebontva.

 

 

Az utóbbi diagrammból láthatjuk, hogy a weboldalra érkező forgalom hány %-a érkezett Instagrammról (sötétkék színnel jelölt)

 

 

A projekt ideje alatt 639 új látogatója lett a weboldalnak, ami azt jelenti, hogy megtripláztuk az oldal látogatottságát, anélkül, hogy vagyonokat költöttünk volna Facebook hirdetésekre.

Az eladásikat megdupláztuk és ezen felül az Instagrammon  keresztül influencerek is felvették velük a kapcsolatot a közös együttműködés érdekében, tehát még keresniük sem kellett az influencereket.

Amennyiben szeretnéd, hogy ezt neked is megcsináljuk látogass el az ajánlatainkhoz, amit ide kattintva meg is tehetsz:

AJÁNLATAINK